Sprekers Masterclass Leidinggeven op afstand
     
 Ronald van Aggelen   Ondernemer op het gebied van mens en prestaties en partner Early Bridge
  Vanuit de passie om mensen verder te brengen werkt Ronald al 25 jaar als ondernemer op het gebied van mens en prestaties. Hij is grootgebracht in de corporate omgeving van KLM en Campina en heeft nu grote en kleine organisaties als klant. Beïnvloeding is zijn vakgebied en de samenwerking met de Universiteiten van Tilburg, Amsterdam en Stanford geeft de verdieping die mensen verlangen. Vanuit de psychologie, de neurologie en vanuit ondernemerschap hebben duizenden mensen al kennis gemaakt met zijn energieke en inspirerende wijze van werken.

"Durf los te laten"
Lees hier het interview met Ronald van Aggelen in het vakblad Management Kinderopvang
     
Thom Verheggen   Auteur van het boek 'De Ontmanager'
  Thom Verheggen is auteur van het boek ‘Ontmanagen voor managers’. Na 20 jaar zelf manager te zijn geweest ontdekte hij in een bijzonder project hoe zijn team steeds meer voor elkaar kreeg als hij minder de manager uithing. Bovendien bezocht hij de mooiste voorbeelden van bedrijven die op nieuwe manieren georganiseerd waren. Tegenwoordig helpt hij als De Ontmanager tal van organisaties naar meer bevlogenheid en wendbaarheid.
     
Karen Reichert   Eigenaar Human Capital Training & Advies
 

Karen Reichert is trainer, coach, adviseur. In 1997 startte ze -na een carrière als Hoofd Opleidingen bij de Efteling- haar eigen trainingsbureau: HUMAN CAPITAL Training & Advies. 
Haar expertise ligt op het terrein van cultuurverandering, leiderschap, communicatie en klantgerichtheid. Vanuit de visie ‘Waarderen wat er is, ontdekken wat er kan’ begeleidt ze leiders in de transformatie van hun rol, waarbij coachen, loslaten, vertrouwen en talentontwikkeling sleutelbegrippen zijn. Op een eigentijdse manier geeft ze invulling aan actuele vragen zoals: hoe kan ik leiding geven op afstand, hoe krijg ik medewerkers mee in een veranderproces en hoe coach en faciliteer ik ze in het proces naar zelfstandigheid, zelfbewustzijn en medeverantwoordelijkheid?

Het ontwikkelen van talenten met als resultaat het bereiken van optimale prestaties en motivatie loopt als een rode draad door haar programma’s. Als coach stimuleert ze mensen om belemmeringen om te zetten in kansen en een breder perspectief te ontwikkelen.

     
Marike Vroom   Hoofdredacteur o.a. Zorg+Welzijn, Management Kinderopvang, AS
  Marike Vroom - Hoofdredacteur Management Kinderopvang
Marike Vroom (1962) heeft journalistiek gestudeerd en werkt sinds twintig jaar als (hoofd)redacteur van vakbladen op gebied van Zorg, Welzijn en Kinderopvang. Sinds 10 jaar is ze hoofdredacteur van de bladen Kinderopvang en Management Kinderopvang. Vijf jaar geleden werd ze ook hoofdredacteur/uitgever van de vaktitels Zorg + Welzijn, Sociaal Bestek en Activiteitensector. Vanuit haar functie als hoofdredacteur treedt ze regelmatig op als professioneel dagvoorzitter.
     
                            Klik hier en meld u aan!

 

Aanmelden

Initiatief van:

 

Inclusief

een boekenpakket  t.w.v. € 59,95:

 
 
 

Waarom deelnemen?

  • Praktische toepasbare handvatten voor leidinggeven op afstand
  • Leer hoe loslaten eigen verantwoordelijk van werknemers stimuleert
  • Topsprekers als Ronald van Aggelen en Thom Verheggen
  • Leer omgaan met de risico's van leidingeven op afstand

"Durf los te laten"

Lees hier het interview met
Ronald van Aggelen

Topsprekers